XX Mostra d'Arts Escèniques

| Festival
XX Mostra d'Arts Escèniques

0 Bewertunge

Die Mostra d'Arts Escèniques de Santa Eugènia feiert ihr 20-jähriges mit eine Ausgabe, der die Fantasie aller, die vom 27. bis 29. Juli bis diese Ecke von Mallorca kommen beeindrucken wird.

Zwanzig Stufe Vorschläge werden über diesen Tagen gehen, mit das traditionellen Quarterada teatral am Samstag, 27. und eine späte Sitzung (Mossegada teatral) bis zum frühen Morgen erstreckt, um mit Abschlusskonzert.

Überprüfen Sie den vollständigen Zeitplan.

 

Programa:

Dijous 27 de juliol
18:00 h. Plaça Bernat de Santa Eugènia

Obertura del festival amb l'actuació de la batucada de Santa Eugènia Vatuacada. Plaça Bernat de Santa Eugènia

18:00 h. Lloc: Plaça Bernat de Santa Eugènia
Slime Estafi

Una proposta del col·lectiu AATOMIC LAB, que pretén demostrar que la cultura pot revertir en processos de millora social fomentant la motivació i l'estimulació. Treballaran amb volums de colors i fabicarán Slime, un material de textura viscosa i gelatinosa amb la qual realitzaran una intervenció artística en la Plaça Bernat de Santa Eugènia que es mantindrà durant tot el festival.
El Slime Estafi estarà amenitzat amb música del Dj Malouda i Marc Filigrana.

Divendres 28 de juliol. Diada infantil
18:00 h. Lloc: És Sagrat
Ludoteca de jardí

Un espai per als jocs d'equilibri, llançaments, punteria, motrius, lògica, rapidesa, imaginació, construcció simbòlica, concentració, etc. Per jugar i experimentar la vida en comú. Gratuït.

18:00 h. Lloc: És Sagrat
Carrousel de ferralla

Lîla, jocs reciclats, instal·larà un carrusel construït amb ferralla i jocs a força de materials reciclats, on els nens podran jugar lliurement. Gratuït.

19:00 h. Lloc: És Sagrat
Concert de jazz didàctic

Aquest projecte, que ara s'estrena en la 18a Mostra d'Arts Escèniques de Santa Eugènia, ha estat creat per acostar la història del jazz als nens i nenes d'una forma dinàmica i participativa. A més d'escoltar jazz en viu, coneixeran la seva història, els seus protagonistes i els grans clàssics del gènere. Intervenen Tinons March (narració i veu cantada), Marcos Herrada (piano), Guillem Nadal (trompeta) i Antonio Tercer (trombó). Gratuït.

21:00 h. Lloc: És Sagrat
Sopar infantil amb el Xef Macarroni

Aquest cuiner, nouvingut d'Itàlia, prepararà macarrons amb diverses salses i guarnicions per triar. Places limitades. 3 €. Inscripció prèvia en el Ajuntament.

22:30 h. Pati dels Escoles
No molestar

La companyia andalusa Vaiven presenta aquest espectacle familiar ple d'acrobàcies i humor. No molestar ha guanyat diversos guardons importants, com el Premi Nacional de les Arts Escèniques per a la Infància i la Joventut 2014, Premi Andalús al millor espectacle de Circ 2014 i el Premi Lorca al millor espectacle andalús 2015. Menors de 3 anys: gratuït. Entrada anticipada en el Ajuntament: 5 €. Taquilla: 8 €.

Dissabte 29 de juliol. Quarterada teatral
18:00 h. Plaça Bernat de Santa Eugènia

Xeremies. Gratuït.

18:05 h. Plaça Bernat de Santa Eugènia
A s'ombra

La companyia mallorquina Atirofijo presenta aquest espectacle de circ premiat en el Matx de Circ Circaire 2017. Interpretat per Guillem Biscaí i Mari Paz Arango. Utilitzen la manipulació d'objectes i llançament de ganivets. Gratuït.

18:20 h. Itinerant
The Wolves

Llops de tres metres d'altura arriben a Santa Eugènia a ritme de bateria recorrent les places i carrers buscant preses. Per la FAM cia de teatre (Castelló). Gratuït.

18:45 h. Pàrquing de Ca Ses Monges
Praxi

La companyia catalana Estropicio presenta en la Quarterada teatral aquest espectacle de circ sense paraules. Gratuït.

19:05 h. Pàrquing de Ca Ses Monges
Pantera rosa

Amb 12 anys, Martina Miró és l'artista professional més jove de totes les edicions de la Mostra d'Arts Escèniques de Santa Eugènia. Guanyadora de tres campionats mundials de dansa, presenta la seva particular representació del personatge de la Pantera rosa. Gratuït.

19:30 h. Carrer Bartomeu Coll Bibiloni
Rics i lliures

La companyia francesa La Debâcle estrena en Balears aquest espectacle de circ i clown amb Camile Magand i Cedric Duplin. Gratuït.

20:05 h. Pàrquing dels Escoles
Silencis

Premiat com a Millor espectacle de carrer TAC 2017, aquest espectacle de dansa i teatre gestual és obra de la creadora francesa Claire Ducreaux. Gratuït.

Dissabte 29 de juliol. Mossegada teatral
22:45 h. Pati dels Escoles
Somnis de sorra

Un espectacle d'arts visuals i música de la companyia Ytuquepintas (Catalunya / La Rioja). Menors de 3 anys: gratuït. Entrada anticipada en el Ajuntament: 5 €. Taquilla: 8 €.

00:00 h. Carrer dels Escoles
Burotatxo

Pau Caracuel, ficat a retratista de carrer, estarà present amb el seu cavallet i pinzells en tots els espectacle de la 18a Mostra d'Arts Escèniques de Santa Eugènia, captant moments amb el seu peculiar estil. Durant aquesta sessió perdulària, i amb la col·laboració de Tià Barca, exposarà els dibuixos realitzats. Gratuït.

00:30 h. S'Escargot
Concert de clausura

La música posa el punt final a la 18a Mostra d'Arts Escèniques de Santa Eugènia amb els concerts d'Escorpió, grup de post punk, i Dj Alec Sun (pop i música electrònica).


(Santa Eugènia)

 
Gratis
 

Von:

Montag

22 Juli 2019

Bis

Samstag

27 Juli 2019

   
Adresse - Santa Eugènia
Web https://www...eugenia.net
   


Browser fúr Veranstaltungen in Mallorca
Formular um Zentren oder Events zu veröffentlichen